ramazan
ramazan

طرز تهیه شیرینی جوپرک با آجیل و عسل

طرز تهیه شیرینی جوپرک با آجیل و عسل
در این بخش برای شما کاربران عزیز طرز تهیه شیرینی خوشمزه و مقوی جوپرک با طعم آجیل و عسل را آموزش می دهیم امیداوریم از تهیه این شیرینی لذت ببرید. مقدار مواد ذکر شده برای 10 نفر می باشد.

مواد لازم :
 
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

 

جو پرک دو و نیم پیمانه
آجیل ( من بادام زمینی بوداده شده استفاده کردم )1 پیمانه
برنجک 1 پیمانه
خشکبار ( قیسی .کشمش.خرما خشک ) 1 پیمانه
کره4 قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای (میتوانید از شکر سفید هم استفاده کنید)1 پیمانه
عسل1/2 پیمانه
نمک1 پنسه


طرز تهیه شیرینی جوپرک با آجیل و عسل :
ابتدا جو پرک را کمی تفت داده تا رنگش طلایی شود(بدون روغن) .سپس بادام زمینی بوداده شده، برنجک ومیوه های خشک را تکه تکه کرده اضافه وبه مواد اضافه میکنیم.

در ظرفی دیگر شکر قهوه ای البته من نصف شکر سفید استفاده کردم با عسل وکره وکمی نمک روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده وبجوشد.

سپس به مواد خشک اضافه میکنیم تا کاملا به خورد هم برود.

در یک دیس یک کاغذ روغنی پهن و مواد را در ظرف پهن میکنیم وقتی خنک شد شکلات چیپسی روی سطخ مواد میریزیم.
سپس به مدت نیم ساعت در یخجال قرار داده و سپس تکه تکه می کنیم.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان